Disseny i desenvolupament de pàgines web

La web és el reflex de la teva marca. ¿Vols que la seva presència sigui impecable?

Diseño web-Buencom-esquema
Pàgines web genials

Creem de zero o redissenyem espais web enaltint els valors i filosofia que la teva marca vol reflectir. Sigui una web corporativa per la teva empresa, un bloc de notícies i novetats, una botiga online per donar sortida de forma global al teu producte o bé una pàgina d’aterratge com a punt de partida de les teves campanyes, t’oferim la solució que més s’adapti a les teves necessitats .

A Buencom tenim molt clar quins són els nostres punts forts:

Usabilitat

La pàgina web ha de ser clara i directa. Una bona feina en l’experiència d’usuari (UX) de la teva pàgina permetrà a l’usuari trobar amb més rapidesa el que necessita. L’accés a la informació de forma còmoda és primordial i apropa a una pàgina web a l’excel · lència. Així mateix, una bona experiència de l’usuari genera a la teva pàgina part de la conversió que vols obtenir.

 

Responsive

Els usuaris accedeixen a les pàgines web a través de la telefonia mòbil i tablets, en aixecar-se, esmorzant, en el transport públic camí de la feina, mentre mengen o en un moment de descans. Tenir la web adaptada als dispositius mòbils  és actualment una prioritat perquè com ja sabem, l’avui és mòbil.

El contingut és el rei

El contingut de la teva pàgina web ha de ser de qualitat per generarar ràpidament beneficis en el SEO. Alhora, un bon posicionament orgànic comportarà una millora en possibles campanyes SEM que realitzis. Els motors de cerca comencen a ser més selectius i premien el contingut amigable.

SEO i SEM

El SEO orgànic fa referència a les tècniques d’optimització que et permeten accedir a les primeres posicions en els resultats de cerca. És un treball minuciós que ha d’estar en constant revisió.

Creem les campanyes d’anuncis (SEM) tant per a resultats de cerca com per a resultats de display, pensant en les noves tecnologies i adaptant els anuncis per a dispositius mòbils i tablets ja que cada vegada més, els usuaris naveguen utilitzant aquests.