Les xarxes socials al teu abast

Gestionem les teves xarxes socials, el teu màrqueting de continguts i t'oferim atenció al client. Vols millorar la teva estratègia en el Social Media?

Redes sociales-Buencom-esquema
Estratègia en Xarxes Socials

T’assessorem pensant en la teva marca, valors i objectius. Definim les accions a realitzar. T’obrim pas al Social Media creant relacions duradores amb els teus usuaris i utilitzant continguts rellevants que aportin valor per al client.

Els nostres experts en social media management recopilen i analitzen les dades obtingudes de les dinàmiques realitzades per obtenir un millor rendiment, sempre tenint en compte els següents conceptes …

 

Màrqueting de Continguts

Aquest article, infografia, vídeo o descarregable és clau en la teva estratègia online i ha d’arribar on es troba el teu client o client potencial.

Promovem els teus continguts a les xarxes socials, posteriorment mesurem, avaluem i et lliurem els resultats.

Atenció al client i engagement

El servei d’atenció al client en una empresa és utilitzat per generar un nivell de satisfacció i entaular una relació duradora. L’arribada de les xarxes socials porta l’atenció al client a ser una de les millors maneres d’interactuar, donar respostes i fidelitzar al teu client.

L’engagement és la manera que té un consumidor d’actuar amb la teva marca. Avui en dia a través de les xarxes socials tens l’oportunitat de connectar amb el client, interactuar amb ell i generar un vincle de compromís. Les xarxes socials es converteixen en un feedback directe entre el client i la marca.