XAVI IGLESIAS

Branding / Diseny web / Social Media / Copywriting


QUI

Un barista és el professional especialitzat en el cafè d’alta qualitat, que treballa creant begudes originals basades en ell, usant diversos tipus de llets, essències, licors …” Una àrea apassionant molt poc explotada a Espanya que s’ha de conèixer!

Xavi Iglesias encarna el especialistes gastronòmics per excel·lència, un dels principals exponents de la seva especialitat. Aprofitant això, reformulem la seva branding personal. Un canvi d’imatge i el disseny de l’estratègia per a les seves xarxes socials. Ja et comença a venir de gust conèixer-lo?

COM

Així, Buencom treballa en la definició de la marca personal Xavi Iglesias i en la creació de degustar Art, la seva marca de cafè i esdeveniments. Per tant, s’elaboren dissenys de tall elegant que aporten gran valor a la imatge en tot el procés.

El branding online es reforça amb la creació d’un lloc web de disseny original i la gestió de les diferents xarxes socials que representen aquest professional i la seva activitat a Internet (Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin i Google+).

 


“Treballar amb el Xavi ha estat des del principi el plaer de descobrir i aprendre més cada dia. El amplíssim món de la gastronomia sintetitzat en una persona. Documentar-se per poder escriure sobre el seu treball mai és difícil, Xavi és un llibre obert i encomana la seva passió naturalment. Qualsevol que tingui un mínim interès pel cafè, els esdeveniments o la part creativa de la cuina no pot evitar sorprendres i involucrar.”

Fernando Marchione – Copywriter a Buencom