Puerta 10

Fotografía / Vídeo


QUI

Un grup jove, urbà i amb esperit rocker. Els membres de Porta 10 buscaven transmetre la seva visió més natural i emocional de la música, amb lletres melancòliques i amb un punt molt psicològic en tot el que fan. Els seus membres són joves bojos i excèntrics, per això mateix el videoclip viatja a través de la imaginació del cantant de la banda, en un conflicte surrealista i romàntic de l’amor.

COM

Amb cada disc que es presentava al públic, el grup va necessitar una representació visual del mateix per a acompanyar-lo en les xarxes i en altres mitjans. Les fotografies es van utilitzar per completar el disseny dels discos, per promocionar les xarxes socials, en els cartells dels concerts i en la seva pàgina web. Per al seu últim disc, es va realitzar un videoclip promocional del tema principal de l’àlbum.
 
- Desenvolupament d’itineraris per a cada book fotogràfic.
- Sol·licitud de permisos per a les localitzacions.
- Convocatòria per figurants per als diferents esdeveniments.
- En vídeo es van desenvolupar treballs de direcció de fotografia, etalonatge, efectes especials i algunes funcions de producció.
 

alessio-arena-fotografia
alessio-arena-fotografia
alessio-arena-fotografia
alessio-arena-fotografia
alessio-arena-fotografia
alessio-arena-fotografia
alessio-arena-fotografia
alessio-arena-fotografia

“Treballar amb Jon Mart va més enllà d’una simple relació Client-Fotògraf. A l’hora de pensar un concepte, un vestuari adequat, localitzacions etc, sempre s’ha mostrat com un integrant més, proposant activament i pensant en el millor per a nosaltres, com si del seu projecte proprio es tractés.

Crec que el més important en estar al davant d’una càmera és sentir-se còmode, i ell té la capacitat d’aconseguir en els primers dos minuts.”

Giancarlo Arena - Frontman de Puerta10


“Entre gent creativa tot flueix, la prova la vaig tenir treballant amb els Porta 10, amb ells és començar un projecte i convertir-ho tot en una explosió de creativitat. Tot són idees que van i tornen en totes direccions, coses boges, treballar amb ells és com embrutar amb pintures.

Jon Mart - Audiovisual Manager de Buencom