Kubikat Studio

Disseny Web 


QUI

Kubikat Studio és una empresa de presència internacional que disposa de contenidors marítims reciclats i transformats en un espai efímer, sense obstacles i d’obertura automàtica concebuts per al món dels esdeveniments. Com a empresa Internacional i la seva gran repercussió mediàtica en esdeveniments, van decidir donar un toc d´aire fresca a la seca página web confiant smb Buencom.

COM

- En funció de la demanda del client creem una arquitectura de la informació de la pàgina basada en els diferents productes de la marca.
– La usabilitat de l’usuari és un requisit bàsic en l’entorn de Kubikat Studio, veient necessària la interacció d’imatges del producte amb els botons d’acció enllaçats a imatges i vídeos on combinem frases de marca amb els elements de la pàgina.
– Per la internacionalizad de la marca, fem una pàgina multillenguatge.
– El Blog és present per generar trànsit cap a la pàgina web i poder establir-se amb autoritat en aquest camp. Una manera ràpida i eficaç de generar un bon posicionament orgànic.
 


“”Vaig conèixer Buencom a través de Lluis Sabaté i em va fascinar la seva atenció i extrema dedicació, quan em va comentar que estava a càrrec de Buencom, una agència de comunicació, no vaig dubtar a sol·licitar-li els seus serveis.”.

Lluis Sabaté i la seva agència són bàsicament el que qualsevol empresari busca i de vegades no troba: gent que es preocupa d’estar a l’última i el més important, t’escolta, entén el que necessites i et ofereix bons resultats.”

Joan Fatsini – Project Manager & New Technologies a Kubikat Studio


“Kubikat Studio va ser un treball realitzat amb molta dedicació. Joan Fatsini, responsable de Kubikat, amb la seva persona, ens va fer veure perquè Kubikat és una empresa de gran renom internacional i referència en el sector. És d’agrair la confiança que van tenir amb nosaltres des del primer dia i això es va notar en el resultat final.

Lluis Sabaté – Director de Comptes de Buencom