Fotos amb ànima i vídeos plens de personalitat!

Imatge i vídeo per explicar la teva història

Comunicació audiovisual per a tu

Entrem en un entorn amb possibilitats infinites i de gran impacte competitiu. Treballem vídeos i fotografia per a companyies, negocis, autònoms o particulars. Efectuem les nostres creacions amb contingut de qualitat, aconseguint que et vegin com l’expert que ets en el teu sector.

Des Buencom Audiovisual apostem per la creativitat i força que desprèn la teva marca.

 

Reportatge gràfic

Cobrir fires i esdeveniments mitjançant fotografia i/o vídeo. A més es pot oferir la possibilitat d’enviar un redactor o periodista perquè faci una crònica de tot el que estigui succeint en els pavellons aquest dia.

 

Catàleg de productes

Fotografia i/o vídeo de locals, serveis, productes. Pot tractar-se tant d’imatges d’un restaurant, vídeos de teràpies d’una clínica, plats del menú d’un bar, com el catàleg de productes d’una joieria.

Vídeo corporatiu

Vídeos corporatius per comunicats interns, anuncis web, tutorials de productes, presentacions de serveis, etc

 

 

Servei de Teleprompter

El teleprompter és un aparell que permet llegir un text mentre es mira directament a una càmera, donant una sensació de naturalitat i evitant la idea que s’està llegint un discurs. Oferim operador amb equip.

 

Books personals

Books de retrat per a professionals que venguin la seva pròpia marca personal, models, actors, figurants i artistes diversos.

Edició de vídeos per Xarxes Socials

Edició gràfica i dinàmica per a vídeos destinats a canals de Youtube o Vimeo, destinats a qualsevol àmbit, ja sigui blocs per YouTubers, gameplays, tutorials, entrevistes, etc.